Mijn naam is Judith de Beer.

Van 1986 tot 1990 volgde ik een uitgebreide opleiding Medische Basiskennis; mijn opleiding tot Klassiek Homeopaat volgde ik in de jaren 1990 tot 1994.

In 1994  begon ik mijn eigen praktijk die ik steeds verder heb uitgebreid door me te bekwamen in verschillende behandelmethoden, waaronder kinesiologie, Neuro-Emotionele-Integratie (NEI), en Tachyon-therapie.

In de loop der jaren ben ik in aanraking gekomen met de krachtige medicijnen uit het regenwoud van de Amazone. De laatste jaren is er veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de medicijnen uit het regenwoud, waaronder de kambo. De resultaten hiervan kunt u lezen in het artikel dat u vindt op de Kambo-pagina.

Sinds 2011  bied ik Kambo-behandelingen aan in mijn praktijk. U kunt eventueel ook bij mij terecht voor bloesemremedies uit de Amazone en andere regio’s.

 

mariajudith