Tachyonen of tachyonvelden zijn deeltjes van “nulpunt-energie”. Zij bewegen zich met een snelheid die groter is dan die van het licht (tach = snel, ion = deeltje). Tachyonen hebben dezelfde eigenschappen als nulpuntenergie: ze dragen het totale bouwplan van de schepping in zich. Ze hebben geen bepaalde frequentie, maar omvatten alle energievormen. Tachyonen herstellen de blauwdruk van de cel.

Het begrip tachyone is recent weer nieuw leven ingeblazen door David Wagner. Nicola Tesla liet er in het begin van de 20e eeuw al auto’s op rijden maar werd hierin tegengewerkt. David Wagner besloot deze energie weer toegankelijk te maken – ditmaal op het gebied van de gezondheid.

Bij een Tachyon-behandeling komt u in een soort “cocon” te liggen: een verticale band, enkele plaatjes aan handen en voeten en een oogkussentje.

Door een Tachyon-behandeling krijgt het fysieke en geestelijke lichaam toegang tot alle informatie die nodig is voor zelfgenezing. Doordat het lichaam zelf bepaalt  welke invloed het toelaat, zijn de effecten van de behandeling altijd positief en komen ze het hele lichaam ten goede.

Door dit te ondergaan na afloop van een Kambo-behandeling komt het lichaam weer tot rust en krijgt het nog een nieuwe impuls.

space

 TARIEF: E 50,- per uur, E 30,- per half uur.