NEI-therapie is voortgekomen uit een combinatie van verschillende alternatieve geneeswijzen, namelijk kinesiologie, Chinese geneeskunde en Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP). Het is een eenvoudige methode om achter de oorzaak van bepaalde lichamelijke of psychische klachten te komen. U kunt hierbij denken aan vliegangst, straatangst, onduidelijke angsten, boosheid, verdriet, langdurige rouw, jaloezie e.d.
Wanneer de oorzaken achterhaald zijn, worden ze op een simpele manier met adem- en handtechnieken verwijderd.
NEI is niet toereikend om diepe psychische (persoonlijkheids-)stoornissen te verhelpen. Hiervoor is een combinatie met bijvoorbeeld klassieke homeopathie en/of reguliere therapie noodzakelijk.
Het is verstandig om vooraf telefonisch contact te hebben om te bespreken of deze behandeling geschikt is voor het probleem dat u heeft.

Tarieven

Tarieven
NEI-sessie van 1 uur € 75,-

NEI – Telefonisch consult

Het is ook mogelijk antwoord te krijgen op vragen via de telefoon. Met behulp van de biotensor pendel ik uit wat het antwoord is op de vragen die je stelt.
Je kunt hierbij denken aan vragen over lichamelijke gezondheid, eventuele verhuizing, verandering van baan, problemen met de kinderen of partner, werk, spirituele ontwikkeling e.d. Alle soorten vragen zijn mogelijk en als er op dat moment nog geen antwoord op is, hoor je dat ook.
Het is ook mogelijk vragen te beantwoorden aan de hand van een foto.

Telefoonnummer: 033-4754534/06-41445719